Bestel een oud ijzer container

Metaal recyclen is goed voor het milieu én het levert je ook wat op. Als je oud ijzer en andere metaalsoorten bij ons inlevert, krijg je hiervoor een aantrekkelijke kiloprijs.

Oud ijzer container huren als bedrijf

Als jouw bedrijf veel metaalafval heeft, dan kun je bij ons een oud ijzer container huren, dit wordt ook wel een metaal container genoemd. Of nou ja, huren…We plaatsen de container gratis bij jouw bedrijf.

Oud ijzer container voor clubs

Als club of vereniging ben je altijd op zoek naar manieren om extra inkomsten te genereren. Een oud ijzer container laten plaatsen is een goede optie. Het plaatsen is gratis, en het levert je een mooi bedrag op.

Houd hier rekening mee als je een oud ijzer container laat plaatsen

We plaatsen onze metaal container gratis op jouw terrein. Hierbij is het belangrijk dat je rekening houdt met de volgende punten:

  • In de container mag alleen metaal worden ingeleverd. Voorbeelden zijn staal, ijzer, gietijzer, rvs, aluminium, koper, lood, zink en messing.
  • Je kunt kiezen uit verschillende formaten containers, het is belangrijk dat de container minimaal voor de helft wordt gevuld. Kies daarom niet een te groot formaat uit.
  • We plaatsen oud ijzer containers in een straal van ongeveer 30 kilometer rondom Sneek.
  • Maak het dieven niet te makkelijk. De inhoud van de container is geld waard, je wil natuurlijk niet dat iemand anders er met de opbrengst vandoor gaat.
  • Is de container vol? Laat het ons weten via 0515 245050 of stuur ons een mailtje. We halen de container dan zo snel mogelijk op. Indien gewenst vervangen we hem direct door een lege container.

Direct een gratis container bestellen voor jouw club

Heb je een grote hoeveelheid ijzer? Bestel dan gratis een handige container in het gewenste formaat en ontvang de beste prijs voor jouw metaal.

10m3 oud ijzer container

15m3 oud ijzer container

20m3 oud ijzer container

40m3 oud ijzer container