Auto sloperij Friesland

Is je auto rijp voor de schroothoop en ben je op zoek naar een sloopbedrijf in Friesland? Lever hem dan in bij Robben Metaalrecycling Sneek.

Robben Metaalrecycling Sneek is door het RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer) aangewezen als erkend demontagebedrijf. Dat betekent dat je bij ons je auto in kunt leveren om te laten slopen. Hier ontvang je natuurlijk een mooie vergoeding voor.

Hier moet je aan denken bij het inleveren van je sloopauto

Het inleveren van je sloopauto is niet moeilijk. In 5 stappen ben je van je auto af. Bekijk hieronder waar je aan moet denken:

Stap 1: Je verzamelt het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode. Heb je die niet (meer)? Vraag dan een demontagecode aan. Dit doe je bij het RDW.
Stap 2: Neem deze documenten mee als je jouw auto bij ons inlevert.
Stap 3: Zorg ervoor dat beide kentekenplaten op de auto zitten als je hem rijdend bij ons inlevert. Mis je er één of twee en breng je de auto op een trailer naar ons? Geef dan van tevoren aan wat er mist.
Stap 4: Wij nemen je auto in, melden je kenteken af en geven je een vrijwaringsbewijs.
Stap 5: Je neemt contact op met je verzekeraar en zet de autoverzekering stop. Hiervoor heb je het vrijwaringsbewijs nodig. De wegenbelasting stopt vervolgens automatisch.

Als je jouw sloopauto bij ons inlevert betaal je €10 voor de vrijwaring en €10 per ingeleverde band. Dit zijn kosten voor het afvoeren van de materialen. Daartegenover staat dat je geld ontvangt voor het autowrak.

Oud ijzer prijs autowrak

Je sloopauto is geld waard. Hoeveel? Dat is afhankelijk van meerdere factoren. Bijvoorbeeld het gewicht van de auto en de dan geldende kiloprijs.

Het is niet nodig om een afspraak te maken om je sloopauto in te leveren bij Robben Metaalrecycling Sneek. Bekijk hieronder onze locatie en openingstijden.

Oud ijzer inleverpunt voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Robben:

maandag7:30 — 17:00
dinsdag7:30 — 17:00
woensdag7:30 — 17:00
donderdag7:30 — 17:00
vrijdag7:30 — 17:00
zaterdag7:30 — 12:00
zondagGesloten

transparant