DE BESTE PRIJS VOOR UW OUD IJZER

Bij Robben Metaalrecycling Sneek worden afvalmaterialen ingezameld, gesorteerd op metaalsoort en afmeting en volgens de laatste milieunormen op onze terreinen opgeslagen. Alles wordt uiteindelijk verwerkt tot een kwalitatief eindproduct wat geschikt is voor verkoop. Wij beschikken over voldoende capaciteit en een modern machinepark om u een compleet pakket te kunnen bieden ongeacht de grootte van een (sloop)project.

Wij verwerken op grote schaal ferrometalen. Door een efficiënte werkwijze en moderne machines kunnen wij een goede kwaliteit garanderen aan klanten in handel en industrie. Voor de wensen en behoeften van de klant voor inzameling van oud ijzer bieden wij diverse maatoplossingen. Non-ferro materialen als rood koper, geel koper, RVS, aluminium, lood en zink worden voor de klant uitgesplitst op soort materiaal en gewogen.  Ook voor het inleveren van accu’s kunt u bij ons terecht.

Inzamelen oud ijzer voor scholen en verenigingen

Wij staan bekend om onze goede prijzen voor ferro en non-ferro metalen en onze snelle betaling. Doordat wij op grote schaal metalen in- en verkopen profiteren onze klanten mee van onze metaalprijzen. Dus wilt u de kas van uw vereniging of school aanvullen? Zamel dan oud ijzer in en ontvang van ons de beste prijs!