De beste schrootprijs voor je oud ijzer en metaal

Je oude schroot is geld waard! Per kilo ingeleverd oud ijzer of metaal ontvang je van ons een aantrekkelijke vergoeding. De prijs per kilo is afhankelijk van vraag en aanbod. De prijs wordt hoger als de vraag naar die metaalsoort stijgt of wanneer het aanbod daalt.

Dagelijks een andere kiloprijs

De actuele kiloprijs verandert dagelijks. Omdat deze prijzen zo vaak veranderen hebben wij ervoor gekozen ze niet op onze site te plaatsen. We vinden het belangrijk jou een reële prijs te bieden voor je oud ijzer. Zo kom je achter onze actuele kiloprijzen:

Je krijgt dan van ons een indicatie van de opbrengst. Hierbij gaan we uit van de actuele kiloprijs en de aangeleverde informatie. Als je het oud ijzer bij ons inlevert stellen we de definitieve waarde vast. Hiervoor inspecteren we de kwaliteit en wegen we de ingeleverde materialen.

Contant geld voor je schroot!

Jij bepaalt hoe wij je uitbetalen. Dat kan contant of via een overboeking. Je beschikt dus lekker snel over het geld. We zijn wettelijk verplicht om jouw identiteit te controleren voordat we je uitbetalen, zorg er dus voor dat je een identiteitsbewijs bij je hebt. Dit kan een rijbewijs, identiteitskaart of een paspoort zijn.

Recycle je oude metalen
Recyclen levert je geld op én is goed voor het milieu. Onderstaande metalen kun je bij ons inleveren.

Zien we jou binnenkort? Bekijk hieronder onze locatie en openingstijden.

Oud ijzer inleverpunt voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Robben:

maandag7:30 — 17:00
dinsdag7:30 — 17:00
woensdag7:30 — 17:00
donderdag7:30 — 17:00
vrijdag7:30 — 17:00
zaterdag7:30 — 12:00
zondagGesloten

transparant