Algemeen

Oud ijzer inleveren is een leuke bijverdienste!

Metaalrecycling in Sneek

December is een dure maand, de Sint is nog maar net het land uit of de kerst staat alweer voor de deur. Hoogste tijd om op zoek te gaan naar een leuke bijverdienste! We laten je zien hoe je geld verdient met het recyclen van oud ijzer en andere metalen. Oude metalen zijn geld waard. Het wordt gerecycled en vormt zo de basis voor nieuwe grondstoffen. Maar wat kun je eigenlijk inleveren bij Robben Metaalrecycling Sneek?

Koper / messing (geel koper)

Vooral koper heeft een goede kiloprijs. In en rondom je huis kun je koper op meerdere plekken vinden. De bekendste toepassing is in oude (water)leidingen, maar het materiaal wordt ook gebruikt in waterkranen, kunstwerken en elektriciteitsdraden.

Oud ijzer

Ook oud ijzer kun je inleveren voor geld. Denk bijvoorbeeld aan radiatoren. Deze zijn vaak gemaakt van staal. Dit materiaal is prima te recyclen. Kies je voor vloerverwarming of ga je voor een modernere radiator aan de muur? Lever dan je oude exemplaar in en we geven je een vergoeding per kilo.

Zink

Dakgoten, schoorsteenbekleding en hemelwaterafvoeren zijn vaak gemaakt van zink. Dit materiaal nemen we graag van je over.

Onderdelen apparaten

Wist je dat je ook computers en kabels zonder stekker bij ons kunt inleveren? Hierin is namelijk koper en ijzer verwerkt.

Inleveren oud ijzer en andere metalen

Duik je tuinhuis in, kijk rond op je rommelzolder en breng je recyclebare materialen naar Robben Metaalrecycling Sneek. De prijs die je ontvangt is afhankelijk van het soort materiaal dat je inlevert en het gewicht ervan. Goed om te weten: het is mogelijk om het geld direct contant te ontvangen.

Twijfel je of jouw vondst ook kan worden ingeleverd? Stuur ons een berichtje en we denken graag met je mee.

Oud ijzer inleverpunt voor bedrijf en particulier

Onze locatie & openingstijden

Openingstijden Robben:

maandag7:30 — 17:00
dinsdag7:30 — 17:00
woensdag7:30 — 17:00
donderdag7:30 — 17:00
vrijdag7:30 — 17:00
zaterdag7:30 — 12:00
zondagGesloten

transparant